Heti könyvajánlónk - 13. hét

Szemezgettünk a shop.konyvmogul.hu webáruházból

Könyvajánlónk a 13. hétre

1_5.png Robin O'Wrightly: Erelem (esztelen szerelem) 1.

 A jóképű, de kissé paranoiás, rovott múltú adóhivatalnok beleszeret a nem csak kívül szőke, feketegazdaságban dolgozó, vérnaiv hosztesszbe. „Ez valami vicc?!” …Az! Ez a narrációs szatíra nem egy szerelmesregény paródiája, hanem az összesé. De van mondanivalója is: nem csak mínusz centikben mérhető a legmélyebb kapcsolat férfi és nő közt. Még ha ehhez az őrület határát is kell súrolni a túloldalról… Illusztrált kiadás.

A jóképű, de kissé paranoiás, rovott múltú adóhivatalnok beleszeret a nem csak kívül szőke, feketegazdaságban dolgozó, vérnaiv hosztesszbe. „Ez valami vicc?!” …Az! Ráadásul sokan mások is eszetlenkednek a történetben: a szőke nő lázadó álleszbi tini húga, aki egy meleg srácba szerelmes, vagy a debil munkatárs, aki agyonszekálja azt, aki tetszik neki, meg azt is, aki nem.

A szerző első kötete, az Erelem (eszetlen szerelem) nem egy szerelmesregény paródiája, hanem az összesé. 

De hogy ne csupán öncélú poénkodás legyen, természetesen van mondanivalója is: nem csak mínusz centikben mérhető a legmélyebb kapcsolat férfi és nő közt. Még ha ehhez az őrület határát is kell súrolni a túloldalról… 

A könyvben szereplőkkel való bármely hasonlóság csak egy véletlen spamgenerátor műve.

 Gregus Gábor: Megjelöltek2_5.png

A szürke város szélén egy titokzatos társaság gyűlik össze minden évben, hogy tagjai megmérkőzzenek egymással, életre-halálra. Miért teszik ezt? Miért pont ők? Mitől mások, mint a hétköznapi emberek?

Gregus Gábor legújabb könyvéből megtudhatjuk.

Egy fiatal férfi is e közösség tagja. Rég leszámolt már minden illúzióval, és feladta reményét, hogy valaha normális életet élhet. A bosszú hajtja csupán. Egészen addig, amíg meg nem pillant egy lila hajú lányt társai között. Talán ő jelentheti számára a menekvést kiüresedett életéből. De az ősi ceremóniák szerint működő gyülekezetet nem olyan egyszerű otthagyni.

Egy történet barátságról, szerelemről, gyűlöletről, bosszúról, párbajokról, és az élet értelméről. A titokzatos erővel megáldott, vagy épp megvert alakok, mindannyian keresnek valamit, ami számít. Éppen úgy, mint az átlagos emberek. Vannak köztük jók és rosszak, illetve olyan is akad, aki a világ végét hozhatja el az ezeréves energiával.

 

3_4.png

L.J. Wesley: Brooke - A testem a börtönöm

Egy baleset, ami mindent megváltoztat. Kóma. Polgárpukkasztó múlt. Te vajon elítéled, vagy megítéled Brooke eddigi életét? Drukkolsz neki, vagy szánod őt? Olvasd el L.J. Wesley könyvét, melyben egy új zsánerbe - a naplóregények világába - kalandozik veled.

Brooke emlékek nélkül a saját testének börtönébe kerül. A kezelések hatására lassan visszatérő emlékei meggyötrik a lelkét.

Vajon miként viseli ezt az időszakot? Ugyanaz az ember lesz, aki volt? Van még bármiféle jövő Brooke számára?

4_4.png

Emy Dust: Összetört jövő - Megtalállak

Egy férfi küzdelme a szerelemért! Küzdelem, hogy megtalálja önmagát!

Sam Davis egy magabiztos sikeres üzletember, megtalálta a szerelmet egy fiatal lány személyében, az élete tökéletesnek mondható. De egy váratlan balesetnek köszönhetően elveszíti emlékeit és a múltba zuhan vissza, ahol régi szerelme csúnyán átverte őt.

Amanda Cole ezt ki is használja. Mindent megtesz, hogy Sam emlékeiben a lány végleg eltűnjön. Sikerül visszatalálnia önmaghoz és az igaz szerelméhez, aki végig ott van mellette, csak ő nem tud róla? Vagy örökre hazugságban marad azzal, aki önző módon magának akarja őt?

5_4.pngRipszám Alexandra: Trauma 2. - Egy házasság tragédiája

Ha elnyerte tetszésedet az első kötet, a Trauma - Egy család tragédiája, a folytatást se hagyd ki! Ez a könyv kirángatni téged a mindennapokból, és egy újabb életszagú történettel bilincseli le a figyelmedet.

Az első könyvben együtt izgulhattunk Jonathan és Nina életéért, sorsuk alakulásáért. Néhány évvel az első kötet történéseit követően betekintést nyerhetünk Nina és Adam kapcsolatának alakulásába. Figyelemmel kísérhetjük kapcsolatuk szárnyalását és mélyrepülését egyaránt. Betekintést nyerhetünk problémáik mivoltába, és azok megoldási kísérleteibe is. Mélyebb, érzelmesebb a történet, de ha akcióra vágysz, akkor sem kell csalódnod, izgalmak leselkednek Rád a könyv hasábjairól.

 

6_4.png

Renáta W. Müller: TestVér 1.

„Egyszer olvastam egy idézetet: A sors gondoskodik róla, hogy ki lépjen az életedbe, te pedig eldöntheted, hogy ki maradjon… Baromság! Én határozottan úgy érzem, hogy velem a végzet gonosz játékot űz, gyerekkorom óta. Amikor a Hailey ikrek berobbantak az életembe, fenekestül felforgatták azt, az egekbe emeltek, hogy aztán a szakadék legmélyére taszítsanak.

River imádnivaló, szexi antropológus, született sármőr, míg Jamie, aspergeres komputerzseni, közösségbe beilleszkedni képtelen különc. Nincs még két annyira különböző ember, mint ez a két férfi, mégis ők a végzetem. A mámor és a reményvesztettség, a boldogság és bánat forrásai egyben. 

Hannah Logan vagyok. A lány, aki kétszer szeretett életében, és aki egy feloldhatatlannak látszó dilemma előtt áll.”

7_4.png M. Baranyai Anikó: 399+ napnyi sziporka

Íróként keltsd életre a közösségi média platformjaid - "A Facebook és az Instagram napjainkban a két leggyakrabban és legaktívabban használt közösségi platform Magyarországon. Napról-napra egyre nagyobb teret nyernek maguknak, ahol íróként – mondhatni – kötelező jelen lenni. Így neked is!"

KÖZÖSSÉGI MÉDIA - 399+ használható bejegyzésötlet, és hasznos tanácsok a posztoláshoz íróknak.

"Használni kell, ez nem vitaalap. Sikeresen használni viszont kevesen tudják. Szeretném, ha Te egy lennél közülük. Általuk is találjanak rád az olvasóid."

"Talán a legnehezebb minden nap valamivel előrukkolni, a követőid figyelmét fenntartani és ott tartani őket az oldaladon/profilodon. Ezzel jómagam is szembesültem. Több évnyi kreatív ötleteléssel a hátam mögött ideje a megszerezett ismereteimet átadnom."

"Úgy forgasd ezen oldalakat, mintha egy többféleképpen kirakható puzzle lenne. Én most az egyik „kirakott” verziót adom át, amit Te tetszőlegesen variálhatsz, attól függően, hogy mi ihlet meg és mivel tudsz gördülékenyebben haladni."

 

További könyvérdekességeket is találhattok a shop.konyvmogul.hu webáruházában.