Meglátni és beleborzongani – Borítóleleplezés

Leda D’Rasi – Rítus

mockup-featuring-a-book-lying-on-a-rug-867-el.png

Azok az olvasók, akik hajlamosak szerelembe esni egy-egy könyvborítóval, erre biztosan felkapják a fejüket!  A 2021-es évben sok elsőkönyves szerző lép ki a könyvpiacra, ugyanakkor akad olyan is, aki „régi lovas”, de új zsánerben kívánja megmutatni magát. A zsánerváltók közül az egyik legjobban várt könyvnek a Leda D’Rasi által jegyzett Rítus ígérkezik. A könyv júniusban érkezik a Mogul Kiadó gondozásában.

A Boszorkánydinasztia sorozat írónőjét nem kell bemutatni az olvasóközönségnek. Leda otthonosan mozog a fantasy világában, sőt! Mondhatni az az ő szülőföldje. Azt azonban kevesen tudják róla – bár A Dögben és a Végzetben már felcsillantott valamit a keményebb oldalából –, hogy nem állnak távol tőle a sötét, vérgőzös történetek sem. Éppen ezért, legújabb könyvében fejest ugrik a hidegrázós thriller világába, magával rántva az olvasót is! De vajon hová vezet ez az ugrás? Hogy az írónőt idézzük: „A kegyetlen rítusok, sötét istenek világába, és a nyomozásba, ami talán a pokolba vezet...”

Mi már nagy izgalommal várjuk, hogy elolvassuk a történetet, és lássuk, ezúttal mit alkotott számunkra a szerző, és hogyan állja meg a helyét új belépőként a thriller kategóriában.

A borítóleleplezés megtörtént, mi pedig csak annyit tudunk hozzáfűzni: Őrületes! Elállt a szavunk tőle, pedig az egyediségre azért fel voltunk készülve, hiszen Leda eddigi könyveinek borítóját sem lehet sablonnak nevezni. Az írónő több interjúban kifejtette már, hogy büszke egyedi borítóira, amikről tudható, hogy egytől-egyig magyar művészek és szakemberek munkájának az eredményeként jönnek létre. Ha lehet ilyet mondani, akkor szerintünk a Rítussal felülmúlták önmagukat!

elolap_ritus_borito_130_190-page-001.jpg

De természetesen az írónő nem állt meg a borítóleleplezésnél, ezzel egyidőben felfedte a fülszöveget is, amire azóta mindenki kíváncsi volt, mióta januárban belengette idén megjelenő könyvei címét, élen a sokat sejtető Rítussal.

Jöjjön az említett fülszöveg:

Las Vegas a bűn városa. Drog, prostitúció, maffia, és a legdurvább gyilkosságok. A helyi nyomozók ehhez edződtek, és hiszik, őket semmi nem lepheti meg, amit ember elkövetni képes.

Ebben ringatja magát Nick Eckerton is, mégis eláll a szava, amikor egy megnyúzott holttest ügyében kezdi követni a nyomokat. Amit talál, túlmutat a hatóságok munkáján, Nick pedig eddigi hitét átgondolva kezd ráébredni az igazságra: van, amit még Las Vegas bűnben fogant városa sem látott. Egy titkos társaságot, akik sötét rítusokkal szólítják az elfeledett isteneket, és hússal, vérrel, csonttal lakatják jól őket a segítségükért cserébe.

Ismeretlen terep ez, ahová nem rendőr kell, hanem valaki, aki otthon van ebben a világban. És ki lehet az? Egy fiatal nő, aki nemcsak megjárta a rítusok poklát.

De bele is halt… 

A könyv már előrendelhető a shop.konyvmogul.hu webáruházban, 20% kedvezménnyel, a megjelenés júniusra várható. Csapjatok le rá, hogy az elsők közt kaphassátok kézhez!

Amennyiben a szerzőről szeretnétek többet megtudni, kövessétek őt facebookon, instagramon, molyon.

A borító elkészületében résztvevő csapat:

Borítóterv: Hantos Eszter Katalin, Hankatervezo

Modell, smink, esemény: Hermann- Breusz Ljubov, Ljubovmakeup, Ljubovworkshop

Borítókép: Peter Weaver, Pixl Studio

Fejdísz és kiegészítők: Vadnai Ágnes, Senga

Ruha: Espera ruhák fotózáshoz