“Önfeledten lubickolt a lelkem ebben a világban…”

Klaudia könyvajánlója

oaktuck_clothing.png

Krencz Nóra Megszámlálhatatlan című fantasy trilógiájáról született egy igazán stílusos ajánló Klaudia jóvoltából, aki a HazaÍrók Facebook csoportot képviseli. Nagyon szépen köszönjük a lelkes támogatást! 

"(...)önfeledten lubickolt a lelkem ebben a világban, iszonyat jól esett “itt lenni”, hisz nekem ez a zsáner a kedvencem (középkori fantasy), és Nóri eszméletlen jót alkotott, szóval “kiélhettem” magamat, s mindemellett igen jó újdonságokkal bővült a fantasy műfajom fantasztikus teremtményfelhozatala.(...)

A karaktereken és a világon túl, ami igazán tetszett, hogy a rengeteg történés/cselekmény és az ezek alapjául szolgáló okok-okozatok mind-mind ésszerűen, logikusan kapcsolódnak, és épülnek egymásra.(...)

Voltak már olyan könyvek a kezemben, amik után azt gondoltam, hogy a magyar kortárs szerzők nehezen fogják azt a szintet megütni, és már nem igen fogtok tudni újat mutatni. De folyamatosan lenyűgöznek! Erre Nóri trilógiája épp a legjobb példa.

Jelentem, a “Megszámlálhatatlan” trilógiával is egy olyan történetet kaptunk, mi, “szegény” magyarok, amiért a külföldiek nagyon is irigykedhet(né)nek ránk!"

A teljes ajánló itt olvasható!